fbpx

Чи поїде Україна на чемпіонат світу до Катару: оцінки експертів

Спорт 14:52, 03.12, 2021

Збірна України здобула право зіграти у стикових матчах кваліфікації Чемпіонату світу з футболу, який у 2022 році відбудеться у Катарі.

Пропонуємо ознайомитись з оцінками, які дали букмекерські контори, про шанси команди Олександра Петракова потрапити до фінальної частини турніру.

Вдалий жереб для збірної

За підсумками групової стадії кваліфікації ЧС-2022 збірна України героїчно посіла друге місце у групі, пропустивши на перший рядок Францію, яка виборола пряму путівку до Катару, інформує https://1football.info/.

У вирішальній грі команда Олександра Петракова перемогла на виїзді боснійців, а прямий конкурент збірної Фінляндія поступився своїм полем Франції. Згідно з рейтингом українська збірна стала учасником другого кошика під час жеребкування турніру плей-оф, що автоматично робило головну команду країни аутсайдером стикових поєдинків.

Але жереб плей-оф виявився прихильним до української збірної, яка на стадії півфіналу отримала в суперники національну команду Шотландії. Також у цю сітку потрапили збірні Австрії та Уельсу. При цьому обидва матчі для українських футболістів стануть виїзними.

Шанси України поїхати до Катару: що кажуть букмекери?

Букмекери України досить оптимістично оцінюють шанси нашої збірної у півфінальній грі проти Шотландії. У цьому протистоянні експерти не визначають лідера попри те, що шотландці зіграють на домашній арені.

На цей час оцінка сил виглядає так. Перемога Шотландії у матчі здобула коефіцієнт 2,78, за нічию запропоновано котирування 3,45, а найімовірніший результат зустрічі – це перемога України з коефіцієнтом 2,50.

У разі успішного протистояння з Шотландією команда Олександра Петракова битиметься за путівку на ЧС-2022 з переможцем пари Уельс – Австрія, в якому експерти букмекерських контор віддають перевагу гостям: перемога Уельсу йде з котируванням 2,81, нічия – 3,30, а Австрія оцінюється в 2,54.

А хто лідер чемпіонату світу в Катарі?

Незважаючи на те, що підсумковий список учасників ЧС-2022 у Катарі ще не визначено, букмекерські контори вже визначили головних фаворитів майбутнього турніру. Наразі у рейтингу лідирує збірна Франції з коефіцієнтом на перемогу 7,00.

При цьому аналогічні шанси виграти золоті медалі, на думку аналітиків, у збірної Бразилії – теж котирування 7,00. Групу лідерів з однаковими коефіцієнтами 8,00 замикають ще дві європейські збірні – Франція та Бразилія.

Промо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: