fbpx

Данабол: що це таке і як приймати

Спорт 20:27, 18.05, 2022

Багато атлетів і бодибілдерів як на старті своєї кар’єри, так і після здобуття десятка нагород вживають різноманітні анаболічні стероїди. Вони сприяють швидшому і ефективнішому приросту м’язової маси, позитивно впливають на витривалість, силові характеристики і допомагають боротися зі стресом.  еликою популярністю на ринку спортивної фармакології користуються таблетки Данабол. У них прийнятна ціна, вони зручні у вжитку і практично одразу показують результат.

Чи підходить Данабол для новачків

Вважається, що цей препарат – основа у світі стероїдів, тому приймати його можна як новим спортсменам-початківцям, так і професіоналам зі стажем. Важливо звернути увагу, що ця речовина підходить тільки для чоловіків. Якщо його почнуть приймати жінки, то з часом помітять дуже сильний гормональний збій і негативні наслідки для статевих органів.

Фахівці гарантують, що представники сильної статі після прийому Данаболу помітять сильний ефект приросту м’язів, швидкий результат і зміцнення кісткової системи. Це великий плюс, тим більше, що зараз придбати стероїд можна навіть онлайн. Це означає, що практично в кожного є шанси без особливих проблем створити рельєф своєї мрії.

Данабол вважається унікальною речовиною за своїми характеристиками. Варто їх розглянути детальніше. Наприклад, засіб приймають орально і без розчинення у воді, спирті чи використання ін’єкційних шприців. Ароматизація препарату невисока, тому цей аспект точно не буде дратувати спортсмена при прийомі, що великий плюс, оскільки багато хто не терпить запаху чи смаку стероїдів. Що стосується анаболічної активності, то вона зазвичай становить 200%. Данабол вирізняється і андрогенним впливом, який складає 50%. В організмі людини речовина знаходиться від 6 до 8 годин, після чого треба знову її прийняти, щоб продовжити вплив на організм і далі нарощувати суху м’язову масу. Остаточно результат стане помітним десь через півтора місяця, але перші прояви можливі вже через два тижні.

Багато хто біжить за анаболіками, щойно запишеться в зал. Це не найкраще рішення. Необхідно спочатку 2-3 тижні позайматися без стероїдів і тільки після того задуматися про придбання стероїду. Важливо, щоб в організмі спортсмена фізіологічні процеси запустилися самостійно, інакше не буде ніякого ефекту.

як приймати данабол

 Особливості прийому Данаболу

Краще починати вживати анаболік з маленьких доз і лише поступово їх збільшувати. В іншому випадку зменшити дозування не вийде, оскільки такий стрибок негативно позначиться на результаті, а в підсумку тіло постраждає від побічок. Різке вторгнення хімічних елементів у природний обмін речовин ніколи позитивно не впливає на атлета чи бодибілдера.

Перед початком курсу прийому Данаболу треба:

  • Провести діагностику стану організму;
  • Підібрати індивідуальне дозування;
  • Продумати план тренувань;
  • Розробити дієтичне харчування;
  • Вивчити склад анаболіка.

Якщо спортсмен займається без тренера, треба звернутися за консультацією до продавця фармакологічних препаратів, щоб зрозуміти, з чим доведеться зіткнутися і як вирішувати проблеми, якщо вони виникнуть. Найпростіше – не порушувати рекомендації і максимальне дозування, щоб потім не було проблем з шлунково-кишковим трактом, запамороченнями, головним болем, роботою центральної нервової системи і суглобами.

Важливо звернути увагу, що Данабол в жодному разі не можна приймати людям до 18 років, оскільки це негативно вплине на ріст і розвиток всього організму. Рідкісний виняток, коли препарат дозволений для прийому, – це затримка статевого дозрівання. Тоді ще можна попередньо звернутися до спеціаліста і попросити прописати стероїд Данабол та продумати оптимальне дозування.

Промо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: