fbpx

"Франківськ-Прикарпаття" здобув четверту перемогу в Європейській лізі

Спорт 12:39, 13.01, 2023

Лідер Жіночої ліги “Франківськ-Прикарпаття” здобув важливу перемогу в Жіночій європейській баскетбольній лізі, обігравши чеську “Остраву” 74:63.

Після рівного початку “Франківськ-Прикарпаття” почав збільшувати перевагу, і на велику перерву команди пішли за переваги +20 української команди, повідомляє ФБУ.

В другій половині гри “Острава” зуміла переломити хід гри, почавши скорочувати своє відставання, і в середині чверті чеські баскетболістки навіть вийшли вперед 58:57. Тоді “Франківськ-Прикарпаття” повернув собі ініціативу, і остання хвилина почалась при +10 для української команди.

У української команди дабл-дабл в активі Оксани Моллової (18 очок та 13 підбирань) та Таїсії Удоденко (16 очок та 17 підбирань).

“Франківськ-Прикарпаття”, здобувши четверту перемогу в п’яти матчах, піднявся на другу сходинку турнірної таблиці. Далі підопічні Юрія Процюка відправляться до Хомутова, де 14-15 січня проведуть останні матчі групового етапу. В суботу, 14 січня, о 16:30 “Франківськ-Прикарпаття” зійдеться з “Полонією Варшава”, яка виграла всі свої п’ять матчів турніру.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: