fbpx

Повторні результати ПЛР-тестів МФК "Прикарпаття" виявились негативними

Спорт 14:31, 24.11, 2020

У понеділок, 23 листопада, усі представники МФК “Прикарпаття”, у яких минулого тижня були зафіксовані позитивні результати на COVID-19, пройшли повторні ПЛР-тести. Цього разу футболісти проводили молекулярно-генетичне дослідження в іншій лабораторії, і усі 25 результатів аналізів не виявили коронавірусної інфекції, повідомили у пресслужбі клубу.

“Фактично усі гравці, тренери і персонал “Прикарпаття” вже перехворіли коронавірусом – безсимптомно, у легкій чи важкій формах. Тож велика кількість позитивних результатів тестів на COVID-19, виявлених кілька днів тому, стала неабиякою несподіванкою для івано-франківського клубу. Наразі підопічні Руслана Мостового відновили тренувальний процес і готуються до найближчих матчів Першої ліги”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня тренери та персонал івано-франківського “Прикарпаття” пройшли плановий тест на COVID-19. 25 тестів виявилися позитивними. Лише п’ятеро гравців і троє тренерів отримали негативні результати на наявність коронавірусної інфекції. 

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: