fbpx

"Прикарпаття" програло "Чорноморцю" 3:0

Спорт 20:05, 05.04, 2021

5 квітня івано-франківське "Прикарпаття" провело черговий матч Першої ліги з одеським "Чорноморцем".

Господарі розпочали матч досить потужно, й Івану Піцану з перших хвилин довелося працювати в поті чола. Після моменту Штогріна м’яч лише дивом не опинився в сітці. Втім, відкрити рахунок “Чорноморцю” вдалося після стандарту. Сергій Кравченко навісив з лівого флангу, і Дмитро Поспєлов головою точно підрізав м’яч у дальній кут, інформує Ua.Футбол.

Другий гол господарів забив Віктор Лиховидько, що вийшов на заміну ще по ходу першого тайму замість травмованого Артема Козака. Один з найкращих бомбардирів “моряків” потрапив точно в нижній кут дальнім ударом після класних індивідуальних дій Артура Авагімяна в підіграванні.

У дебюті другого тайму Дмитро Коркішко міг доводити рахунок до розгромного, але перекинувши голкіпера, влучив у поперечину. Також було кілька моментів, традиційно не реалізованих, у Андрія Штогріна. У відповідь могли забивати й гості, коли Воробчак влучив у поперечину. І все ж в кінцівці Владислав Бугай протягнув м’яч до штрафної, де був збитим. Ну а Дмитро Коркішко впевнено реалізував пенальті, довівши рахунок до крупного.

Втрати очок в 20-му турі практично всіма конкурентами, крім “Вереса”, зміцнили позиції “Чорноморця” в першій трійці претендентів на підвищення в класі за підсумками сезону. “Прикарпаттю” ж сьогоднішня нічия “Авангарду” в Миколаєві, перемога “ВПК-Агро” над “Оболонню” і навіть домашня нічия “Кристала” явно не підуть на користь в боротьбі за виживання.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: