fbpx

П'ять медалей завоювали прикарпатські богатирі на чемпіонаті України

Спорт 20:05, 25.04, 2021

Завершився чемпіонат України з богатиської тяги та богатирського багатоборства в Мелітополі п’ятьма нагородами для франківських атлетів.

Франківщину представляла команда PYNDUSTEAM. Про це у мережі повідомив тренер атлетів Володимир Пиндус.

Атлет Олег П’яста став чемпіоном України з богатирської тяги. Він встановив новий рекорд для Прикарпаття – 385 кілограмів.

П'ять медалей завоювали прикарпатські богатирі на чемпіонаті України 1

“Перший чемпіон України з богатирської тяги та посів сьоме місце у загальному заліку (зняли зі змагань після другої вправи через травму). 385 кг – саме такий результат продемонстрував Олег у тязі, і це найбільша тяга, яку коли-небудь піднімали атлети з Прикарпаття, враховуючи всі федерації та всі види спорту. Новий рекорд богатирської тяги Прикарпаття – 385 кг. Я минулого року, писав що виведу Олега на найбільшу тягу у 380 кг за два роки, та помилився, вивів за рік”, – розповів Володимир Пиндус.

Дві срібні медалі виборола дебютантка змагань Анастасія Галюк. Спортсменка посіла друге місце у тязі та друге місце у загальному заліку.

Атлет Андрій Осокін здобув бронзу у тязі та третє місце у загальному заліку.

П'ять медалей завоювали прикарпатські богатирі на чемпіонаті України 4

Прикарпатці Володимир Гложик та Юрій Кузь, які також уперше взяли участь у чемпіонаті України з богатирського багатоборства, за словами тренера продемонстрували відмінні результати, враховуючи що тренуються лише 3 місяці.

П'ять медалей завоювали прикарпатські богатирі на чемпіонаті України 5
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: