fbpx

У Хмельницькому побили гравця "Урагану"

Спорт 13:26, 06.11, 2023

В івано-франківському футбольному клубі “Ураган” заявили, що гравця побили колишній спонсор та тренер команди-суперника.

4 листопада у місті Хмельницький проходила гра 9-го туру футзальної Vbet екстра-ліги між командами «Сокіл» та «Ураган». У звʼязку з тривалою повітряною тривогою матч зупинили на 17-й хвилині з рахунком 2-0 на користь іванофранківців. Рішення про скасування матчу та перенесення гри було прийнято делегатом АФУ за письмовою згодою представників клубів о 14 годині 55 хв.

У пресслужбі клубу “Урагану” повідомили, що після виходу з роздягальні на сходах спорткомплексу один з гравців команди “Ураган” почув на свою адресу нецензурну лайку, яка продовжилась застосуванням фізичної сили з нанесенням тілесних ушкоджень.

“Ініціатором цього побиття був один з колишніх спонсорів команди “Сокіл”. До побиття також долучився один з тренерів хмельничан, який в даний момент знаходився поруч. В масову бійку це не переросло завдяки усвідомленням гравцями “Урагану” наслідків необережних дій, – йдеться в повідомленні. – Факт цих ганебних дій занесено в протокол матчу”.

Зазначається, що у травмпункті обстежили гравця для визначення тілесних ушкоджень. Також була зареєстрована заява в одному з відділень поліції Хмельницького. Представники НФК “Ураган” готують всі необхідні документи у контрольно-дисциплінарний комітет УАФ.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: