fbpx

Уайлдер проти Паркера: чого чекати від бою титулованих чемпіонів

Спорт 18:59, 29.11, 2023

Переважна більшість прихильників боксу з нетерпінням очікують на 23 грудня 2023 року. Адже саме в цей день на одному з рингів Саудівської Аравії відбудеться бій між Джозефом Паркером та Деонтеєм Уайлдером. Звичайно, протягом року було проведено десятки цікавих поєдинків, проте саме ця зустріч вважається однією з головних у світі боксу. Але вона буде не єдиною – в той же вечір на ринг вийдуть Дюбуа проти Міллера, Джошуа проти Валліна. Окрім того, відбудуться бої і між іншими, не менш знаменитими боксерами. Разом з ggbet ua можна буде одними з перших дізнатися деталі боїв, не витрачаючи пошуки на інформацію з інших джерел.

Деонтей Уайлдер: гучні заяви про майбутню перемогу на ринзі

Американський боксер Деонтей Уайлдер – колишній чемпіон світу у надважкій вазі. Він вже не один раз робив досить гучні заяви щодо майбутнього поєдинку проти представника Нової Зеландії Джозефа Паркера. За його прогнозами, суперник не має жодних шансів на перемогу: «Всім Вам вже відомо, як закінчиться бій. Нокаутом. Я просто роблю те, що вдається найкраще. І цей поєдинок закінчиться саме нокаутом».

Американець розповідає, що він має наміри закінчити бій десь на 3-4 раунді. При цьому він погоджується з тим, що результати можуть бути зовсім іншими, адже ніколи не відомо, як все складатиметься в певний момент. Боксер вже певний час очікує цього поєдинку, тоді, як, на його думку, Паркер постійно намагався уникнути цього. Тому він не приховує, що просто хоче нарешті скинути цю гору зі своїх плечей, потиснути руку супернику та піти додому до своєї сім’ї.

Підготовка та стратегія Уайлдера

Під час підготовки до поєдинку американець акцентує увагу на тому, що ексчемпіон з Нової Зеландії буде намагатися тиснути на нього різним чином. Але навіть такі припущення не змусять його відмовитися від думки про дострокову перемогу. Найімовірніше, опонент докладе зусиль, щоб не дати йому завдати удару справа. Адже відомо, що саме це зазвичай дозволяє Уайлдеру відправляти суперників в нокаут.

Представник США і собі планує обійти будь-які його прийоми і все-таки дістатися до Джозефа Паркера: «На ринзі з ним буде приємно знаходитися. Я доберуся до нього – і тоді він ляже спати».

Бій Уайлдера проти Джошуа – ще одна з найочікуваніших подій грудня 2023 року

В столиці Саудівської Аравії 23 грудня пройде ще один поєдинок – Джошуа – Валлін. За попередніми прогнозами аналітиків, перевага в бою буде у британського боксера. В такому випадку саме він наступного разу вийде на ринг проти того, кому вдасться отримати перемогу в поєдинку Уайлдер – Паркер.

Слід відзначити, що більшість букмекерів і досвідчених спортсменів впевнені в тому, що за черговий пояс чемпіона Джошуа прийдеться боротися саме з Уайлдером. Але, можливо, ні для одного з цих двох поєдинків прогнози не справдяться і всіх нас очікує битва між представниками Швеції та Нової Зеландії? Подивимося!

Читайте головні новини Івано-Франківська і області у Google News

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: