fbpx

Воротарські рукавиці Adidas для футболу: як знайти оригінал в Україні

Спорт 11:36, 22.06, 2022

Купити воротарські рукавиці Adidas – це престижно. Бренд створює висококласні моделі, які надійно захищають руки під час гри. Захисні функції виробник забезпечує завдяки використанню якісного латексу. Матеріал амортизує навіть найсильніші удари. Таким чином, найбільш агресивні змагання не призводять до травм голкіпера.

Ще одна причина замовити рукавиці для воротаря Адідас – їх здатність ефективно виконувати свої функції незалежно від погоди. І в сухому, і у вологому середовищі вироби забезпечують відмінне зчеплення з м’ячем. Але як обрати модель, щоб помилково не придбати аксесуари з поганою зносостійкістю? Про це розповімо в цій статті.

Оригінальні воротарські рукавиці Adidas

Про переваги продукції легендарного бренду можна говорити годинами. Це дійсно продукт, який витримує найжорсткішу конкуренцію сучасного ринку. Серед переваг фірмових воротарських рукавиць Адідас варто назвати такі:

  • широкий модельний ряд, багатий вибір кольорів;
  • наявність і дорослих, і дитячих розмірів;
  • відмінне зчеплення за будь-яких умов;
  • якісна вентиляція, що покращує самопочуття гравця в спекотну пору;
  • бездоганний захист рук від пошкоджень та травм;
  • підвищений рівень амортизації тощо.

Пропонуємо переконатися в оригінальному дизайні аксесуарів – перейдіть за посиланням https://keeperia.com.ua/ru/adidas/ та оцініть привабливість кожного конкретного зразка.

Але зовнішній вигляд – не головний критерій вибору. Важливо переконатися, що перед вами оригінал. Сучасні магазини часто пропонують підробки, які не служать і третини передбаченого виробником терміну. Крім того, виготовлені у звичайних цехах рукавиці нерідко характеризуються незручною посадкою, вони можуть викликати дискомфорт, коли гравець занадто активно рухається.

Щоб замовити оригінальні рукавиці для голкіпера від бренду Adidas, звертайтесь виключно до спеціалізованих магазинів. Наприклад, торговий онлайн-майданчик «Кіперія» реалізує товари, отримані від офіційних представників виробника. Про «брендове» походження свідчать сертифікати якості, які тут охоче демонструють, коли є запит на справжність виробів.

Топ-5 популярних воротарських рукавиць Адідас

Якщо ви вже визначилися, що бажаєте придбати саме адідасівські елементи екіпірування, радимо переглянути моделі, які високо оцінили українські футболісти.

  1. Adidas Predator GL Pro. Відмінний варіант для інтенсивних тренувань. Характеризується зносостійкістю, чудовим зчепленням з м’ячем та щільною посадкою. Модель має привабливий дизайн, дуже комфортний крій.
  2. Adidas Predator PRO Promo. Аксесуари, які купують для переможної гри на натуральному газоні. Унікальний крій Negative забезпечує не лише зовнішню привабливість, але й комфорт для кожного окремого пальця. Високі показники зчеплення та здатність пропускати повітря роблять вироби незамінними для професійних матчів.
  3. Adidas Predator GL LGE. Яскраві рукавички, які не залишають шансів байдужості. Модель обирають молоді, амбітні голкіпери, які прагнуть досягти досконалої гри.
  4. Adidas Predator 20 Pro Fingersave Gloves. Революційні аксесуари, що пробуджують інстинкти спортсмена. Тильна сторона – в’язана тканина, що сприяє комфорту. Застібка забезпечує природню посадку, оскільки позбавлена незручних липучок.
  5. Adidas X 20 Pro Gloves. Забезпечують ідеальне положення рук під час перехоплення м’яча. Латекс відмінно поглинає енергію ударів.

Зазначимо, що не настільки дешевими є підробки, щоб жертвувати власним комфортом. Платити більше все одно доведеться – але вже за нову пару на заміну зіпсованій. Таким чином, ви отримаєте подвійні збитки. Тож краще одразу придбати оригінал – це суттєво зменшить витрати.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: