fbpx

Голодую за безпеку руху

Суспільство 22:10, 09.08, 2016

Знайомий терапевт порадив поголодувати. Ідея гарна, але це якось не по-сучасному – голодувати без політичного меседжу.

Тому я оголошую про початок політичного голодування та висуваю наступні вимоги до Президента, Міністра внутрішніх справ і голови Національної поліції України:

1

 

1)В Україні до кінця 2016 року повинні запрацювати перші 50 приладів автоматичної фіксації порушень ПДР (перевищення швидкості), а до 15.08.2016 на сайті МВС повинен бути опублікований план реалізації цієї вимоги.

2) Патрульна поліція повинна негайно отримати мобільні засоби вимірювання швидкості – якщо не встановлені в патрульних машинах, то хоча б ручні. Дедлайн 01.09.2016.

3) Скасувати незаконне, нелогічне і неефективне правило (чи не правило, а вказівку?) про постійно включені сині маячки на патрульних автомобілях, оскільки це не сприяє безпеці дорожнього руху, а лише шкодить виявленню і покаранню порушників. Дедлайн також 01.09.2016.

Якщо протягом 36 годин я не отримую інформації, що ці вимоги прийняті до виконання,  я перестану голодувати. Час пішов о 22:00 9 серпня 2016 року.

Якщо ви мене підтримуєте, можете зробити наступне:

1) Передайте ці вимоги адресатам, бо мій ФБ вони не читають.

2) Share цей пост на ваших пабліках і для ваших читачів.

3) Можете також голодувати за ці вимоги  тоді їхня магічна сила виросте! (задекларуйте, скільки годин ви плануєте голодувати, але менше ніж 24 не приймається). Використовуйте хештег ‪#‎голодуюзабезпеку‬

4) Можете додати свою вимогу (або декілька), але ви повинні за неї (них) також проголодувати не менше ніж 24 години.

5) Стежте за нашими іншими (більш прямими) діями на сторінці Vision Zero for Ukraine! Там скоро буде нове і ще більш цікаве, бо ми починаємо консультувати міста! 🙂

6) Переконайте двох знайомих вам людей пристібати ремені безпеки і візьміть з них обіцянку, що вони будуть робити це завжди, навіть коли вас нема поруч. Можете їм пригрозити, що інакше ви будете голодувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: