fbpx

10 найпопулярніших прикарпатських письменників готові зустрітися з читачами тет-а-тет

Суспільство 19:11, 21.12, 2016

Проект "Назустріч улюбленому письменнику" спільно з Івано-Франківською обласною бібліотекою та місцевими видавництвами розпочав "Поступовий гурт франківців".

"Поступовий гурт франківців" спільно з Івано-Франківською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка розпочав реалізацію проекту "Назустріч улюбленому письменнику".

Проект реалізується за підтримки івано-франківських видавництв "Лілея-НВ" та "DISCURSUS", а також Профкому студентів та аспірантів Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника. 

Читацька активність в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка дозволила побачити літературні уподобання мешканців Івано-Франківщини. Серед улюблених письменників прикарпатців виокремили наразі 10, з яких і розпочали проект.

Топ-10 найпопулярніших у прикарпатців місцевих письменників виглядає так: Ю. Андрухович, Т. Прохасько, Т. Малярчук, М. Ткачівська, О. Деркачова, С. Процюк, М. Вайно, Є. Баран, Г. Петросаняк та О. Слоньовська.

Щоби взяти участь у проекті, треба отримати опитувальник (анкету), в якому відповісти на 10 запитань з життя і творчості письменника. Анкети слід питати у бібілотеці та обох видавництвах.

Натомість кожен учасник одержить книжкову закладку з художнім фото та біографією улюбленого автора.

У випадку правильної відповіді на всі запитання учасник буде запрошений на затишний вечір-зустріч з письменником і матимете шанс отримати в подарунок книги з автографом автора.

"Нашим проектом ми прагнемо якнайбільше познайомити галичан з сучасною літературою краю, популяризувати її, а також здійснити своєрідний зріз знань прикарпатців про письменників Івано-Франківщини та їх творчість", – умотивував проект "Поступовий гурт франківців".

Світлини письменників та супровід заходів забезпечує Івано-Франківська обласна організація Національної спілки фотохудожників України.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: