fbpx

10-та окрема гірсько-штурмова бригада провела день відкритих дверей у своїй військовій частині

Суспільство 17:47, 27.01, 2017

У п'ятницю, 27 січня, у Коломиї на території військової частини, де дислокується 10-та окрема гірсько-штурмова бригада, відбувся день відкритих дверей.

Всі охочі змогли дізнатися, в яких умовах живуть наші військові, та познайомитись з їхнім побутом, побувати на заняттях з альпіністської підготовки та рукопашного бою, а також побачити різну вогнепальну зброю та бойову бронетехніку, пише "Репортер".

Заступник командира 10-ї ОГШБ з морально-психологічного забезпечення Даніяр Петрюк розповів, що ідея провести такий захід виникла спонтанно.

"Ми вирішили показати частинку того, що має бригада, – говорить військовий. – Люди повинні знати, з якою технікою воюють на Сході наші бійці. Тим більше, в зоні АТО наша бригада виконувала дійсно бойові завдання".

Крім того, в такий спосіб військові вирішити привернути увагу молоді та заохотити до служби в Збройних силах України.

"Такі заходи дозволяють популяризувати армію серед підростаючого покоління і переконати потенційних захисників Вітчизни, що служити зараз престижно", – зазначив офіцер.

Військові переконані, подібні заходи мають стати традиційними. Адже після таких зустрічей діти краще розумітимуть, хто такі люди у військових одностроях і яка їхня роль у державі.

 

  •  
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: