fbpx

Активісту Майдану Хіміку спалили автомобіль

Суспільство 09:15, 29.05, 2014

Активісту івано-франківського Майдану Михайлу Бойчуку спалили автомобіль. Активіст пов'язує підпал зі своєю громадською діяльністю та обіцяє спільно з правоохоронцями шукати винних.

В  Івано-Франківську по вулиці Миру активісту франківського Майдану Михайлу (Хіміку) Бойчуку спалили машину, пише Галицький Кореспондент.

Слід сказати, що це вже не перший випадок. Недавно намагались спалити авто депутату облради Віктору Немішу.

Сам Хімік розповідає: “Сьогодні близько четвертої години ранку в мене спрацював домофон. По домофону сусідка сказала, що горить моя машина. Коли я спустився, вже працювали пожежники. Машина вигоріла повністю. Ремонту фактично не підлягає”.

Підпал Михайло Бойчук пов’язує зі своєю активною діяльністю:

“Я думаю, що підпал пов’язаний з тим, що починається контрреволюція. Ті люди, які заховалися в час революції, зараз починають роботи те, що хочуть”.

Суму збитків сам Михайло оцінює в шість тисяч доларів (це орієнтована вартість пошкодженого автомобіля). Хімік розповів, що спалений автомобіль не є його власністю, а належить товаришу.

М. Бойчук звернувся з заявою в міліцію і запевняє, що спільно з працівниками правоохоронних органів буде шукати того, хто чинить підпали. Хімік запевняє, охочих спалити йому автомобіль є чимало, адже він багато кому “притис хвоста”, і обіцяє, що свою діяльність не припинить, адже, якщо його хочуть залякати, значить, він на правильному шляху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: