fbpx

Активісти з Донбасу перейматимуть досвід івано-франківських громадських організацій

Суспільство 17:58, 04.02, 2016

Донецький молодіжний дебатний центр оголошує набір учасників на участь у навчальному візиті до громадських організацій Івано-Франківська, що відбудеться 21-26 лютого 2016 року.

Метою заходу є вивчення досвіду найуспішніших громадських організацій міста Івано-Франківськ, налагодження партнерських зв’явків між організаціями Сходу та Заходу, повідомляє КУРС із посиланням на ГУРТ.

До участі запрошуються лідери, представники, члени молодіжних громадських організацій (і не тільки), молодіжних ініціатив, що бажають навчатися та підвищувати рівень своїх організацій. Основними критеріями відбору буде активна громадська позиція, бажання брати участь в вирішенні проблем громади, продовжувати працювати в сфері активізації молодих людей, присутність протягом всього візиту. Перевага буде надаватися новоствореним громадським організаціям, що були учасниками проекту "Міст взаєморозуміння: Схід-Захід", що реалізовується Донецьким молодіжним дебатний центром. Але будуть розглянуті кандидатури, що не були учасниками проекту та представляють організації з Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської, Дніпропетровських областей. Вікових обмежень немає.

Програма навчального візиту включатиме відвідання та зустрічі з громадськими організаціями Івано-Франківська, що активно працюють в сфері активізації молоді, залучення її до вирішення проблем міста та громади, співпраця громади, влади та громадських організації, роботи з вимушеними переселенцями. Будуть представлені їх історії успіху від створення організації до сьогодення, досвід роботи в команді, залученні волонтерів до роботи, залучення коштів до організації, співпраця з громадою та вирішення її проблем разом.

Охочим взяти участь необхідно заповнити реєстраційну форму учасника за посиланням http://goo.gl/forms/k8vnOhEpkd до 8 лютого 2016 року. Результати відбору будуть повідомлені всім учасникам, що були відібрані до участі, електронною поштою до 10 лютого 2016 року.

Організатори покривають всі витрати, пов’язані з участю у навчальному візиті: транспортні – відшкодування вартості квитків автобуса, або потяга другого класу, або купе при наявності оригіналів квитків; проживання, харчування та необхідні матеріали.

Навчальний візит проходитиме 21-26 лютого 2016 року в місті Івано-Франківськ, 21 лютого – день заїзду, 26 лютого  день від’їзду. 

Навчальний візит є частиною проекту "Міст взаєморозуміння: Схід-Захід", що реалізується Донецьким молодіжним дебатним центром за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії посольства Сполучених Штатів Америки та Програми національних обмінів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: