fbpx

Апеляційний суд перегляне запобіжний захід для водійки, яка напідпитку збила трьох людей

Суспільство 14:51, 06.04, 2017

Тетяна Михайлова, яка напідпитку збила трьох людей, оскаржила ухвалу Івано-Франківського міського суду про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або 1,3 мільйони гривень застави.

Тетяну Михайлову до зали суду не доставляли. Засідання мали провести у форматі відеоконференці з СІЗО. Однак до суду не з’явився захисник обвинуваченої. Він подав заяву з проханням перенести слухання, оскільки він перебуває на засіданні в іншій області. Обвинувачена просила суд, щоб розгляд справи відбувся за участі її адвоката. Прокурор не заперечував.

Колегія суддів перенесла засіданні на 11 квітня. 

Нагадаємо, 1 квітня Івано-Франківський міський суд обрав для Тетяни Михайлової запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів та призначив заставу 1 336 000 грн.

Як писав КУРС, 31 березня на вул. Криховецькій позашляховик BMW X5 на великій швидкості перетнув подвійну лінію, виїхав на зустрічну смугу і збив трьох людей, серед яких патрульний поліцейський, і втік з місця аварії.

За кермом автомобіля була 33-річна франківчанка, підприємець Тетяна Михайлова. Коли її затримали патрульні, жінка поводилась агресивно та лаялась. Згодом її освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним – 1,85 проміле, а водійка визнала, нібито випила 50 грамів коньяку, святкуючи перемогу на тендері. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: