fbpx

Благодійний фонд Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" запрошує школярів на конкурс творів про Україну

Суспільство 17:24, 05.10, 2016

Вже доброю традицією для Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" стало проведення на початку навчального року конкурсу творів, який традиційно присвячують Покрові Святої Богородиці.

У рік відзначення 25-ої річниці незалежності України тема творів символічна: для учнів 5-7 класів – "Я – людина, я – українець", для учнів 8-9 класів – "Я і Україна", для учнів 10-11 класів – "Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була", повідомляє прес-служба Фонду. 

"Ідея відродження України як самостійної, незалежної і самодостатньої держави жила як в думках, так і в серцях та справах найкращих представників нашого  народу. Незламні духом кількаразово намагалася втілити її в життя. І тільки нашому поколінню чверть століття тому доля подарувала можливість здійснити цей доленосний крок – відродити українську національну державу. Сьогодні, святкуючи цю дату, хочемо, щоб кожна дитина відчувала гордість за країну, в якій живе, і пишалась тим, що є українцем", – наголошує Олександр Шевченко.

Конкурс триватиме до 12 жовтня у всіх школах міста Івано-Франківськ. Роботи прийматимуться до 12 жовтня 2016 року. Переможці першого етапу отримають можливість здійснити екскурсію "Від княжих часів до сьогодення" у місто Львів, переможці другого етапу конкурсу отримають грошові премії та подарунки. Відзначені подарунками та преміями будуть і вчителі дітей-переможців другого етапу.

Конкурс проводитиметься в школах, відповідно і роботи прийматимуться вчителями української мови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: