fbpx

Благодійний ярмарок від "Карітасу": діти з вадами просять підтримки

Суспільство 11:06, 13.10, 2017

Благодійний ярмарок пройде в один день у десяти парафіях Української греко-католицької церкви Івано-Франківська. Зібрані кошти підуть на харчування та дозвілля підопічних центру.

Центр дозвілля та соціальної адаптації для дітей та молоді з вадами розумового розвитку БО "Карітас – Івано-Франківськ" запрошує в суботу, 14 жовтня, на благодійний ярмарок. Початок об 11:00.

Ярмарок "Майбутнє доброї справи в твоїх руках" влаштують біля Кафедрального собору Святого Воскресіння на майдані Шептицького, 6. 

На виставці-ярмарку будуть представлені вироби молоді з інвалідністю, аби привернути увагу громади до їх потреб та проблем та закликати небайдужих підтримати діяльність Центру дозвілля та соціальної адаптації.

Підопічні центру – такі, як і ми усі: активні, талановиті та мають бажання реалізувати себе у творчості. Молодь з інвалідністю працює у професійних майстернях Карітасу та виготовляє іграшки з природних матеріалів, подарункові скриньки у техніці декупаж, ключниці, декоративні кухонні дошки, топіарії, набивні картини з ниток, декоративні віночки.

Олена Тімарцева вишиває картини з бісеру та в’яже пінетки для немовлят. Творча праця заспокоює її та відволікає від поганих думок. Дівчина переїхала з Донецька та звикає до нового міста. 

Наталя Годованець – мати двох хлопців з інвалідністю. Жінка радіє, що її сини мають можливість розвивати свої таланти та здібності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: