fbpx

Бойовики використовують перемир'я для перегрупування сил, – батальйон "Азов"

Політика 09:23, 19.06, 2014

Вести переговори про припинення вогню можна тільки з людьми, що мають політичний авторитет, громадськими активістами, а не бандитами, заявив заступник командира батальйону Ігор Мосійчук.

Припинення вогню в односторонньому порядку може призвести до збільшення кількості жертв з боку сил АТО, перегрупування сил ворога і стягування на територію України нових видів озброєння. Про це hromadske.tv розповів заступник командира батальйону "Азов" Ігор Мосійчук, передає Дзеркало тижня.

"У швидке закриття кордону, як прогнозують наші військові, я не вірю. Я був на кількох ділянках кордону – ходив туди-сюди з України до Росії безперешкодно", – розповів він.

"Наскільки буде ефективним те, що пропонує нинішнє командування, сумніваюся. І боюся, що перемир'я з терористами буде використано проти наших військ", – додав заступник комбата.

Мосійчук переконаний, що вести переговори можна тільки з людьми, що мають політичний авторитет, громадськими активістами, а не бандитами.

Нагадаємо, напередодні президент України Петро Порошенко заявив про одностороннє припинення бойових дій на Сході. На що один із лідерів ДНР Денис Пушилін відповів, що вони відмовляються від пропозиції Порошенка скласти зброю. А "міністр оборони" Ігор Стрєлков сказав, що "плювати хотів на таке перемир'я".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: