fbpx

Частину Набережної відкриють для проїзду вже завтра

Суспільство 16:19, 20.11, 2014

Відремонтовану ділянку вулиці Набережної від Берегової до Романа Левицького планують відкрити для руху транспорту у п’ятницю, 21 листопада.

Про це під час щотижневої виїзної наради на вулиці Набережній ім. Василя Стефаника повідомив заступник директора департаменту будівництва Івано-Франківської ОДА Роман Пацак.

"Ми можемо відзвітувати, що ми завершили влаштування основи від вулиці Берегової до кільця Мазепи. Це 3600 метрів дороги. Паралельно проводяться роботи з асфальтування ділянки від вулиці Романа Левицького до кільця Мазепи. Сьогодні пройшли вже ділянку вулиці Садової. Це більше 1000 метрів однієї сторони. Ми ще наносимо пішохідні переходи і встановлюємо декілька знаків, після чого готові пустити рух від вулиці Берегової до вулиці Романа Левицького", – зазначив Пацак.

Він також зазначив, що протягом останнього тижня від міста поступило 2 мільйони на фінансування робіт, тому зауважень до міської влади тепер нема. Асфальтні заводи продовжують працювати в звичайному режимі. Єдине, що може викликати затримку ремонту, – погода.

Загалом, ремонт планується завершити вчасно попри будь-які погодні умови, і вже 2 грудня вулицю Набережну повністю відкриють для проїзду – до кільця на вул. Мазепи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: