fbpx

Через псевдозамінування кілька годин не працювали п'ять відділень ПриватБанку в Івано-Франківську

Суспільство 10:11, 04.02, 2016

В середу, 3 лютого, на декілька годин була призупинена робота одразу 5 відділень ПриватБанку.

Як повідомляв КУРС, причиною зупинки було анонімне повідомлення, яке прийшло на електронну пошту управління з питань надзвичайних ситуацій, про замінування відділень ПриватБанку по вул. С. Стрільців та вул. Галицькій м. Івано-Франківськ.

Співробітники поліції, МНС та СБУ, що прибули на місце події, вибухового пристрою не знайшли.

Як повідомили в Службі безпеки банку, 3 лютого о 08:28 в управління з питань надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області на електронну адресу поступило анонімне повідомлення про замінування відділень ПриватБанку за адресами: вул. С. Стрільців та вул. Галицька в м. Івано-Франківськ. Оскільки по вул. Галицькій розташовано одразу 4 відділення ПриватБанку, довелось перекрити одразу всі до повної перевірки, повідомила прес-служба ПриватБанку. Відповідно до інструкцій внутрішньої безпеки було проведено евакуацію з будівель клієнтів, співробітників банку та працівників з сусідніх офісів. Після проведення огляду робота відділень банку була відновлена. Збитків банку не заподіяно.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Вживаються заходи щодо встановлення зловмисника.

Адміністрація ПриватБанку приносить свої вибачення клієнтам та сусідам за незручності.

Як повідомляв КУРС, сьогодні в Івано-Франківську невідомі погрожують підірвати департаменти соцзахисту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: