fbpx

Депутата міськради і учасника АТО Петра Шкутяка прооперували у військовому госпіталі

Суспільство 22:26, 29.11, 2015

Петро Шкутяк успішно прооперований у Львівському військовому госпіталі: цією операцією медики завершили лікування перебитої влітку минулого року осколком ноги.

Про успішне завершення операції повідомив сам Петро Шкутяк на своїй сторінці у соцмережі. 

"Остання ніч в госпіталі. В середу прооперували, завтра виписують. Дуже хочеться додому. Привезли мене сюди 22.07.2014 з Харківського госпіталю. Лежав у різних відділеннях, різних палатах, корпусах, поверхах. В сумі 5 операцій. Безліч уколів, крапельниць, перев'язок. Два рази повертався назад. Хочу сказати, що тут дуже затишно. Бо тут хлопці з передової – це коли допомагають один одному як у рідній сім'ї. Волонтери, які не залишать без уваги нікого. Особлива подяка лікарям, сестрам, няням. Люди роблять свою роботу, лікують ранених, складають докупи, зшивають по частинках. Відношення як на передовій. Це важко передати словами. Присутні велика людяність разом зі знанням справи. Бо і лікарі були в бойових діях. Наведу приклад: начальник клініки травматологічного відділення Дмитро Лось був в оточенні в Луганському аеропорту, де оперував і рятував життя нашим солдатам, і коли ми пробили до них дорогу, то фактично разом нас поранених їх поранених вивозили. Це місце на певний час було моїм домом, а люди сім'єю. І це щось дуже хороше, що на завжди залишиться в моєму житті", – написав Петро Шкутяк. 

Вже у вівторок, 1 грудня, Петро Шкутяк складе присягу як депутат Івано-Франківської міської ради, до якої пройшов від партії БПП "Солідарність".

Нагадаємо, Петро Шкутяк  доброволець батальйону "Айдар", учасник багатьох бойових операцій батальйону. Був тяжко поранений 20 липня в бою неподалік Луганська під час операції з прориву оточення Луганського аеропорту. 

Читайте також: Боєць батальйону "Айдар" Петро Шкутяк: "Нас готові вбивати за те, що ми українці. Для нас спротив – єдина можливість самозбереження"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: