fbpx

Держархбудінспекція узаконила скандальну забудову на Гімназійній у Франківську. ДОКУМЕНТИ

Суспільство 12:39, 05.01, 2016

Доки влада Івано-Франківська мудрувала над вирішенням земельного конфлікту у районі вулиць Калуське шосе – Гімназійна, інспекція ДАБІ поновила декларацію про початок будівельних робіт та відразу видала ще одну – про готовність об'єкта до експлуатації.

Декларація про початок будівельних робіт датована 24 грудня 2015 року.

1

2

3

 

А вже за п’ять днів (!) на підставі цього документу інспекція ДАБІ видає декларацію про готовність об'єкта до експлуатації:

4

5

6

7

8

9

Як писав КУРС, 23 грудня відбулася виїзна нарада щодо несанкціонованого будівництва на вулиці Гімназійній за участю місцевих мешканців, забудовника, депутатів міської ради та людей, які встигли купити у новобудові квартири. Заступник мера Івано-Франківська Олексій Кайда підсумував, що будова ведеться із порушеннями, і делегував вирішення будівельного конфлікту земельній комісії міської ради.

Нагадаємо, що будівництво веде екс-головний архітектор міста Олег Гаркот. Після численних скарг мешканців Держархбудінспекція провела ряд перевірок та скасувала декларацію на початок будівельних робіт. Однак це не завадило ДАБІ за кілька днів видати ще одну декларацію.

Крім того, Кайда доручив департаменту містобудування і архітектури підготувати на виконком проект рішення про скасування містобудівних умов і обмежень на будівництво скандальної багатоповерхівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: