fbpx

Для патрульних поліцейських Івано-Франківська планують провести тренінги зі стресостійкості

Суспільство 13:36, 04.05, 2016

Івано-Франківська патрульна поліція стикається з масою непорозумінь на вулицях міста. Прикладом є перекриття руху, до якого місцеві жителі ставляться з агресією. Щоб навчити працівників абстрагуватись від негативу, для них планують провести тренінги зі стресостійкості.

Про це розповів керівник Управління патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець в коментарі ОДТРК "Карпати", передає КУРС.

"Тренінг – це мій проект, який буду впроваджувати. Все залежить від фінансування. Коли працював на вулицях міста Києва, стикнувся з негативом. Я знаю, який вони (патрульні  КУРС) приймають на себе негатив. Такі психологічні проекти зі стресостійкості, контролювання себе, контролювання емоцій, щоб приходити додому без цього негативу та якось його позбавлятися різними методами. Запровадити щось в Управлінні, щоб вони прийшли та скинули весь негатив з себе, а потім пішли з чистими думками додому".

Зараз, за словами Дмитра Міхальця, в управлінні патрульної поліції м. Івано-Франківська триває налагодження відносин з партнерами проекту: розглядають ініціативи, збирають ідеї для тренінгу зі стресостійкості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: