fbpx

До Дня поліції франківцям показали прийоми рукопашного бою. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 12:19, 04.08, 2016

У Франківську відзначили першу річницю створення Нацполіції в Україні.

На урочистостях прикарпатським правоохоронцям зачитали привітання з професійним святом від глави Нацполіції Хатії Деканоїдзе.

Відтак поліцейських привітали представники обласної та міської влади. Найдостойніших правоохоронців нагородили грамотами, подяками та грошовими преміями.

За словами в. о. начальника ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Василя Баб'юка, за час проведення АТО на Сході побувало 1176 працівників поліції.

"На превеликий жаль, у цій неоголошеній війні загинуло 14 прикарпатських правоохоронців, п’ятеро – зникло безвісти",  сказав Баб'юк.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих та поклали квіти до пам’ятника загиблим працівникам МВС.

Працівників Нацполіції привітали і маленькі франківці.

Начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець відзначив, що реформа поліції в Україні має стати взірцем для світових країн.

"Я впевнений, що івано-франківська Національна поліція буде найкращою в Україні. Тому що ці люди, які тут стоять, вони не можуть підвести", – підкреслив Міхалець.

Під час урочистостей відбулися також показові виступи роти спеціального призначення з елементами рукопашного бою та використанням спецзасобів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: