fbpx

Дощ не завадив франківцям провести руханку. ФОТО, ВІДЕО

Спорт 15:34, 14.04, 2016

В Івано-Франківську на Вічевому майдані влаштували руханку на підтримку аналогічної всеукраїнської акції за мир і задля популяризації здорового способу життя.

Дощ то зупинявся, то пускався густіше, але це не заважало учням франківських спортивних шкіл та студентам, зокрема студентам коледжу фізичного виховання, проводити фізкультурну п'ятихвилинку просто неба. 

Франківська молодь долучилася до всеукраїнської акції за здоровий спосіб життя і продемонструвала в такий спосіб своє бажання миру. Бо ж гаслом руханки було "За мир в Україні!", повідомив один з організаторів акції, начальник управління молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Ростислав Микитюк.

Всі вправи спеціально для руханки розробляли організатори, їх добирали так, щоби були нескладні. Допомагав обласний центр "Спортекс", відзначив Ростислав Микитюк. 

Допомагали проводити зарядку відомі спортсмени і тренери міста й області.

Разом із молоддю рухалися чемпіон України, гравець "Динамо", майстер спорту України з футболу Володимир Ковалюк, тренер НФК "Ураган" Юрій Іванишин, чемпіон Європи та світу з бодібілдингу і фітнесу, заслужений майстер спорту України Федір Хашалов, чемпіон світу з кікбоксингу, майстер спорту міжнародного класу Віталій Мерінов, заслужений тренер України з футболу Петро Кушлик, заслужений тренер України з боксу, директор коледжу фізвиховання Любомир Пасічняк та Ростислав Микитюк. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: