fbpx

"Друга ріка" доручає будь-кому зняти кліп на свою Supernation

Культура 14:28, 19.06, 2016

В рамках фестивалю "Де кіно" триває конкурс The Next Big Thing 2016, для якого 12 популярних українських груп і сольних виконавців запропонували всім охочим зняти кліпи до своїх пісень. Одним із учасників проекту став рок-гурт "Друга ріка", котрий подав композицію Supernation.

Вона була написана кілька років тому, але свого теперішнього сенсу набула під впливом Революції гідності, пише cultprostir.ua.

"Незважаючи на текст, ми б не дуже  хотіли, аби в кліпі була використана воєнно-патріотична тематика, – каже фронтмент групи Валерій Харчишин. – Нам хочеться бачити його позитивним, можливо, навіть іронічним. Динаміка може бути передана за допомогою руху автомобіля, потяга чи іншого швидкісного транспорту. Також ми не проти анімації чи танців".

Музиканти рок-гурту "Друга ріка" додали, що не обмежуватимуть режисерів, але прагнуть бачити відео для своєї пісні у вигляді "історії, а не набору картинок, на кшталт концертного віджеінгу".

Також для конкурсу The Next Big Thing свої треки представили Jamala, The Hardkiss, Onuka, Kozak System, Pianoбой, The Maneken, Bahroma, Monatik, Sunsay, ТНМК і PUR: PUR.

Надіслати власне відео до їхніх пісень можна до 30 червня. Протягом 1-8 липня роботи буде оцінювати журі, а також свої голоси віддаватимуть глядачі. Півфіналістів оголосять 21 липня, а фінал The Next Big Thing 2016 відбудеться 23 вересня під час фестивалю "Де кіно". Цього ж дня оголосять володарів призових місць і покажуть кращі кліпи на великому екрані.

Подати заявку на участь можна на офіційному сайті конкурсу The Next Big Thing 2016.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: