fbpx

Дві родини загиблих бійців з Франківська отримають землю під будівництво

Суспільство 09:31, 07.04, 2017

На засіданні виконавчого комітету 6 квітня прийнято рішення винести на сесію міської ради рішення про виділення земельних ділянок для будівництва Марії Баран та Оксані Даниш.

Про це інформує прес-служба МВК.

"Місто злагоджено спрацювало у напрямку забезпечення ділянками під будівництво сімей загиблих учасників АТО. На наступну сесію міської ради виносимо рішення про надання ділянок Марії Баран та Даниш Оксані. Також вже передаємо проекти землеустрою Зінаїді Семанишин та Ользі Чомко. Таким чином, повністю забезпечимо ділянками родини учасників АТО з Івано-Франківська, які загинули до 2017 року. І продовжуємо роботу. Але молимо Бога, щоб цих сімей, які втратили найрідніших на війні з окупантом, вже ніколи не ставало більше. Героям слава!" – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Нагадаємо, раніше у мікрорайоні "Опришівці" надано 24 ділянки інвалідам-учасникам АТО й пораненим та 11 ділянок учасникам АТО, які проживають у цьому мікрорайоні. Двоє учасників АТО отримали ділянки в Опришівцях для ведення селянського господарства. Також 105 ділянок надали ветеранам АТО для зведення гаражів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: