fbpx

"Дикі звірі – не іграшки": у Франківську провели акцію "За цирк без тварин". ФОТО

Культура 21:18, 09.06, 2017

Акцію протесту влаштували перед пересувним цирком, який саме в ці дні гастролює в Івано-Франківську.

Протестувальники зібралися біля ТЦ "Арсен", де стоїть цирк "Європа". Закликаючи франківців не бути байдужими, ініціатори акції зазначали, що цирк можна знайти в мікрорайоні просто прямуючи на їдкий запах.

"Штука в чому – там стоїть цирк "Європа", який у своїй прогрмі використовує тварин: слона, левів, зебр і верблюдів. Тварини мучаться – слона миють на автомийці, а левам охолоджують зі шланга асфальт, на якому вони лежать. Навколо стоїть жахливий запах. А клітки з тоненької сітки, як на мене, не захистять перехожих, якщо тварини захочуть втекти. Більше того – у неділю левиця уже напала на дресирувальника", – розповів у соцмережі Михайло Джогола. 

Акцію влаштували, щоби продемонструвати мешканцям міста, в яких умовах утримуються звірі, і нагадати про електронну петицію.

Петиція про заборону на території Івано-Франківська мандрівних цирків, які використовують тварин, за 2 дні набрала 250 підписів. 

"Приємно бачити свідомих людей. Далі буде) Акція "За цирк без тварин". Пам'ятайте, що дикі тварини  не іграшка", – прокоментувала учасниця акції Олена Біла.

Фото – зі сторінки Олени Білої. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: