fbpx

Фірма франківських депутатів-"свободівців" заробила на прибиранні вулиць понад мільйон гривень

Політика 16:32, 17.04, 2015

Протягом минулого року ТОВ "Комунальні інвестиції" отримало від КП "ДРЕУ" більше мільйона гривень за послуги з утримання доріг, площ та внутрішньоквартальних територій в Івано-Франківську.

Як повідомляє громадське об’єднання "Антикорупційна платформа", 19 березня 2014 року комунальне підприємство "Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління" уклало договір з ТОВ "Комунальні інвестиції" про оплату послуг з утримання доріг, площ та внутрішньоквартальних територій Івано-Франківська. За договором вартість послуг становила 1 061 555, 27 гривень.

Засновниками ТОВ "Комунальні інвестиції" є два депутати Івано-Франківської міської ради – Оксана Савчук та Михайло Сеньків, члени фракції ВО "Свобода", що одноосібно сформувала більшість в міській раді. Їх вважають близькими 

соратниками голови фракції та голови бюджетної комісії ради Романа Онуфрієва. Оксана Василівна та Михайло Ярославович почали займатись діяльністю в сфері ЖКГ та благоустрою в 2011 році, за рік після остаточного формування "свободівської" більшості в міській раді.

Це далеко не єдиний договір, за яким ТОВ "Комунальні інвестиції" освоюють кошти міського комунального господарства. "Антикорупційна платформа" готує детальніший аналіз господарської діяльності компанії депутатів-"свободівців". Результати свого дослідження активісти обіцяють опублікувати незабаром. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: