fbpx

Фірма львівського мільйонера забезпечить фестивалі у Франківську біотуалетами

Суспільство 11:41, 13.02, 2017

ТзОВ "ТОІ-ТОІ системи санітарні" виграла тендер на встановлення біотуалетів в Івано-Франківську під час проведення святкових та інших масових заходів протягом 2017 року.

Департмент житлової, комунальної політики та благоустрою виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради провів тендер через систему ProZorro на встановлення біотуалетів. Очікувана вартість закупівлі становила 190 тисяч гривень.

В електронних торгах взяли участь два кандидати: ФОП Матіїв А. С з пропозицією 189 тисяч гривень та ТзОВ "ТОІ-ТОІ системи санітарні", яке запропонувало забезпечити Франківськ біотуалетами за 148,5 тисяч. Як йдеться у тендерній документації, підрядник за рік повинен встановити у Франківську 270 біотуалетів.

Переможець торгів ТзОВ "ТОІ-ТОІ системи санітарні", за даними інформаційно-аналітичної системи YouControlзареєстроване у Львові, а його кінцевим бенефеціаром є відомий львівський мільйонер, власник "Західноукраїнського автомобільного дому" (дилер "Мерседес" у регіоні), керівник благодійної організації "Галицька ліга меценатів" Микола Рогуцький.

Як писав КУРС, цього року в Івано-Франківську проведуть 23 фестивалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: