fbpx

Наближена до керівництва міської ради фірма забудує 1,5 га в центрі Івано-Франківська

Суспільство 16:57, 11.04, 2016

Міська рада Івано-Франківська на наступній сесії розгляне питання про надання дозволу на складання проектів землеустрою ТзОВ "Івано-Франківська дорожня служба" на відведення земельної ділянки площею 1.5395 га по вул. Макогона, 23-А.

Як йдеться у проекті рішення міськради, цільове призначення землі – для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими об’єктами громадського призначення.

Підставою для відведення землі є право власності на об'єкт нерухомого майна.

Так, минулого року ТзОВ "Івано-Франківська дорожня служба" купила за цією адресою нежитлові будівлі загальною площею 1461,3 кв. м за 6,036 млн гривень (5 млн гривень без ПДВ). При цьому орендована підприємством земельна ділянка займає 0,7527 га з 1,5395 га, яка йому відводиться. 

До слова, ТзОВ "Івано-Франківська дорожня служба" отримує чи не найбільше підрядів на роботи з благоустрою в Івано-Франківську. З початку року до 11 квітня цього року це підприємство отримало з міського бюджету 2,7 млн гривень на ремонт тротуарів, міжбудинкових проїздів, наведення благоустрою у свекрах тощо.

Як писав КУРС, одним із співзасновників цього підприємства є ТзОВ "ЗАХІДПОЛІРЕМКОМПЛЕКТ".

У свою чергу ТзОВ "ЗАХІДПОЛІРЕМКОМПЛЕКТ" заснувала помічник секретаря Івано-Франківської міської ради Оксани Савчук 26-річна Павликівська Уляна Василівна – методист Івано-Франківського дитячо-юнацького пластового центру. Очолює це підприємство Джус Ірина Богданівна – головний бухгалтер ТОВ "Комунальні інвестиції", співзасновником яких  була сама Оксана Савчук та екс-депутат міської ради, а нині член виконкому Михайло Сеньків.

На місцевих виборах минулого року Ірина Джус на Уляна Павликівська балотувалися до Івано-Франківської міської ради від партії "Свобода".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: