fbpx

Фракція "ВОЛЯ" дала свою оцінку роботі облради за рік

Суспільство 13:29, 09.12, 2016

Доручення обласної ради щодо врегулювання питання незаконних вирубок лісів та видобутку піщано-гравійної суміші не виконуються, також гальмується процес перевірки якості газу в області.

Про це заявила очільниця фракції "ВОЛЯ" в облраді Ольга Галабала під час сесійного засідання 9 грудня, інформує прес-служба партії.

Фракція "ВОЛЯ" дала оцінку одному року діяльності облради:

1) Питання масової вирубки лісів. Облрада зробила великий крок у напрямку врегулювання цієї ситуації, провела окрему сесію, де розглянули питання лісової галузі.

 "Але ми повинні констатувати, що від часу сесії до сьогоднішнього дня не виконуються рішення, прийняті на сесії, зокрема з громадами не погоджується здійснення рубок, зокрема санітарних, нема відкритості у матеріалах лісової галузі та інше. Просимо керівництво звернути увагу на це", – наголосила Галабала.

2) Незаконний видобуток піщано-гравійної суміші. Облрада скасувала Положення про руслоочисні і руслорегулювальні роботи.  

"Але знову-таки рішення облради не виконуються, ми зв’язались зі всіма сільрадами, де здійснювались такі роботи, жоден дозвіл на сьогодні не скасовано, а робота комісії, яка має перевірити місця здійснення цих робіт, відбувається неналежним чином".

3) "Ми рік тому ініціювали перевірку якості газу в області. Було доручення сесії, щоб розробити програму, мене особисто не було запрошено до групи, яка розробляла програму, до цього часу вона не винесена в сесійну залу, – наголосила Ольга Галабала. – Ми, політична партія "ВОЛЯ", вимагаємо, щоб програму перевірки якості газу розглянули на сесії".

Нагадаємо, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич відзвітував перед депутатами за рік перебування на посаді.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: