fbpx

Франківець публічно попросив нардепа не перетворювати під'їзд на смітник

Суспільство 21:59, 04.03, 2015

Пост обурення зі зверненням до народного депутата Олександра Шевченка опублікував у соцмережі Фейсбук мешканець Івано-Франківська.

Невеличкий пост обурення, – назвав своє послання у Фейсбук франківець Олег Гатало. 

"Як мінімум раз в тиждень наш під'їзд перетворюється в смітник. І дякувати за це ми можемо нашому шановному народному обранцю Олександру Шевченку", – написав виборець.

"Пане Олександре, я вітаю вас з тим, що ви депутат і робите наше життя кращим. Але якщо я захочу взнати, що ви доброго говорите чи робите, я зайду на вашу сторінку в ФБ. Я не хочу щоб мої двері і весь під'їзд обвішували тими вашими паперами, – звернувся Олег Гатало до нардепа. – Для газет існують поштові скриньки чи студенти, які роздають газети на вулицях, але аж ніяк не ручки вхідних дверей до квартир".

"Якщо ви вже такий весь народний депутат і еліта нашого регіону, то майте, будь ласка, повагу до жителів міста, їх двері – то не є проплачений вами рекламний простір, і вони не призначені для розвішування агітаційних матеріалів. Я думаю, вам би не було приємно, якби я раз в тиждень ставив під ваші двері своє сміття", – публічно сказав Шевченку франківець.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: