fbpx

Франківська кондитерська фабрика передала дітям-сиротам та дітям учасників АТО 375 кілограмів солодощів. ФОТО

Суспільство 17:55, 29.06, 2016

З нагоди Зелених свят та державного свята Дня Конституції України, голова правління ПАТ ВТКФ "Ласощі" Мачей Мардила спільно з міською владою ініціювали передачу Благодійному фонду "Карітас Івано-Франківської УГКЦ" 150 ящиків цукерок.

"Карітас і церква уже протягом 25 років опікуються дітьми, що знаходяться в кризових ситуаціях. Ця акція допомагає навчити інших підприємців займатися благодійністю. Ми маємо дарувати дітям трішки радості", – розповів директор "Карітас Івано-Франківської УГКЦ" отець Володимир Чорній.

Солодощі передадуть діткам, якими опікується організація: дітям-сиротам, дітям пільгових категорій та дітям бійців АТО, пише КУРС з посиланням на прес-службу МВК.

Директор Івано-Франківського ПАТ ВТКФ "Ласощі" Василь Шкунда розповів, що ця акція не є одноразовою. Підприємство вже передавало 2,5 тис. подарунків франківським школярам до Дня святого Миколая й планує продовжувати це робити в майбутньому.

"Ми намагаємося виховувати у місті соціально відповідальний бізнес. Адже лише спільними зусиллями можемо нести відповідальність за цих діток. Ми проводимо подібні акції, залучаючи і підприємців, і чиновників, і просто небайдужих людей", – зазначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: