fbpx

Франківська санстанція уклала незаконний договір на закупівлю пального майже на півмільйона гривень

Економіка 16:27, 20.10, 2016

За результатом неправомірно проведеної процедури закупівлі Івано-Франківським обласним лабораторним центром Держсанепідемслужби України укладено договір з ПП "ОККО-БІЗНЕС КОНТРАКТ" на суму 460 955,00 грн.

Порушення виявили експерти Центру громадського моніторингу та досліджень.

Під час проведення цієї закупівлі замовником було допущено ряд порушень: в документації неправомірно встановлено інші критерії оцінки, окрім ціни, що призвело до перемоги в тендері учасника, який подав найдорожчу цінову пропозицію; встановлена вимога щодо надання всіма учасниками документів, які повинні були передбачені лише для переможця; не визначено всіх підстав, передбачених статтями першою та другою Закону України "Про здійснення державних закупівель"; не оприлюднено всі документи щодо процедури закупівлі та ін.

Держфінінспекція в Івано-Франківській області підтвердила виявлені експертами Центру громадського моніторингу та досліджень порушення у проведеній Івано-Франківським обласним лабораторним центром Держсанепідемслужби України тендерній закупівлі пального.

"Після проведеної за нашим зверненням перевірки Держфінінспекція в Івано-Франківській області рекомендувала замовнику розірвати цей договір. Ми будемо стежити за виконанням цієї рекомендації", – повідомили у Центрі громадського моніторингу та досліджень.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: