fbpx

Франківські комунальники роздовбали нещодавно відремонтовану вулицю Тичини. ФОТО

Суспільство 15:54, 28.03, 2017

На вулиці Тичини КП "Івано-Франківськводоекотехпром" розрили дорогу, щоб ліквідувати залом труби.

Роботи проводить КП "Івано-Франківськводоекотехпром". Як пояснив директор підприємства Микола Саєвич, ймовірно, під асфальтом стався залом каналізації, який неможливо ліквідувати іншим методом.

За його словами, комунальники два місяці постійно чистять каналізацію на вулиці Тичини.

"Вчора з вечора до п’ятої ранку машина перекачувала з одного каналізаційного колодязя в інший цілу ніч. І сьогодні зранку почали робити розкопку, щоб замінити там кусок каналізаційної труби", – розповів Саєвич.

Якщо трубу не замінити, переконує він, комунальникам доведеться безперервно перекачувати каналізаційні відходи з одного колодязя в інший.

"У нас до ремонту дороги проблем з каналізацією не було – жодного виклику, жодного забиття. Можливо, коли трамбували основу під дорогу, не витримала каналізаційна труба", – припускає Микола Саєвич.

Дорожнє полотно також відновлюватиме КП "Івано-Франківськводоекотехром".

Директор департаменту екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА Ріяфет Гасимов розповів, що через залом каналізації на вулиці Тичини затоплені підвали навколишніх будинків. Працівники департаменту чотири рази виїжджали на перевірку за зверненнями людей.

"Народ дзвонить, просить, тому що там смердить. Всі підвали навколо були повністю у воді. Іншого виходу не було", – розповів Ріяфет Гасимов.

Нагадаємо, вулицю Тичини  одну з найжахливіших вулиць міста  відремонтувала фірма "ПБС", наближена до народного депутата Олександра Шевченка, і здала в експлуатацію наприкінці 2015 року. 

"Тут все просто… Якщо б влада міста звернулась офіційно до ПБС, міркую, можна було б зробити якісний ремонт дуже швидко силами фахівців ПБС…"  прокоментував ситуацію у фейсбуці Олександр Шевченко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: