fbpx

Прикарпатські поліцейські затримали на місці злочину рецидивіста з Донецька

Суспільство 21:10, 26.05, 2017

Раніше судимий чоловік, який на цей час перебуває у розшуку, "чистив" приватний будинок у підміському селі Клузів.

Вчора близько 23-ї години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов виклик з охоронюваного будинку, що в селі Клузів. На місце події негайно виїхав наряд реагування поліції охорони.

Прибувши на об’єкт, правоохоронці виявили розбите вікно з лівої сторони будинку та з фасадної сторони відчинене вікно, а також у вікнах відбивались промені світла від ліхтарика. Поліцейські заблокували будинок і викликали на допомогу найближчий наряд поліції.

Побачивши поліцейських, злочинець намагався втекти з місця вчинення злочину, але був затриманий поліцейськими охорони.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Тисменицького відділу поліції ГУНП Івано-Франківської області. В ході оперативного розслідування працівники поліції встановили, що помешкання обікрав 53-річний уродженець Російської Федерації, зареєстрований в Донецькій області, який тимчасово проживає у Львові. Він раніше судимий, на цей час знаходився у розшуку.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисника затримали і взяли під варту. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: