fbpx

Франківський чиновник Скиданчук, обвинувачений у корупційному адмінпорушенні, втретє не з’явився на суд

Суспільство 16:08, 05.10, 2016

Колишній інженер ЄРЦ Василь Скиданчук, якому інкримінують адміністративне порушення, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КупАП, не з’явився на суд через відрядження у Чернівці.

Напередодні засідання Василь Скиданчук подав до суду клопотання з проханням перенести слухання.

У клопотанні йдеться, що наказом керівника ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, де Скиданчук зараз займає посаду головного інженера, підсудного відправили на міжнародну наукову конференцію в Чернівці.

Сьогодні Скиданчук вже втретє не з’явився на судове засідання.

За інформацією прес-служби Чернівецької міської ради, сьогодні у Чернівецькій міській раді проходить ІІІ міжнародна наукова конференція “Муніципальні читання імені Антона Кохановського”. Метою проведення читань є обговорення розвитку місцевого самоврядування, реалізації адміністративної реформи в Україні, завдань щодо європейської інтеграції України тощо.

Як писав КУРС, інженери комунального підприємства “Єдиний розрахунковий центр” (зараз КП “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія”) Віктор Синишин і Василь Скиданчук заснували підприємства “Станіслав ІВ” і “Галичина ІВ”, які отримували підряди в ЄРЦ.

Зокрема, Синишин донедавна був у співзасновниках ТОВ “Станіслав ІВ”, а Скиданчук – ТОВ “Галичина ІВ”. Після того, як КУРС оприлюднив цю інформацію, імена інженерів МІУК у державному реєстрі зникли зі списку засновників цих підприємств.

Також Віктор Синишин та Василь Скиданчук є депутатами Івано-Франківської міської ради від партії ВО “Свобода”.

Наступне судове засідання у справі Скиданчука відбудеться 18 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: