fbpx

Корупційна комуналка по-франківськи: "ЄРЦ", бізнес і політика

Політика 20:06, 15.03, 2016

Секрет бізнесового успіху депутатів міськради від правлячої партії нехитрий.

Успіх по-франківськи – це коли ти належиш до "правильної" партії, працюєш в "правильному" комунальному підприємстві, яке контролюють колеги по партії, зареєстрував фірму, яка отримує підряди від цього ж підприємства, і сам собі підписуєш акти виконаних робіт. "Сам п’ю, сам гуляю, сам си стелю, сам лягаю". Життя вдалося ))

З таким успіхом можна, наприклад, привітати депутатів міської ради від "Свободи" Віктора Синишина і Василя Скиданчука, які працюють інженерами в КП "МІУК" (до зміни назви – КП "ЄРЦ").

МІУК корупція

Віктор Іванович Синишин трудиться на посаді інженера-електрика, протягом 2015 року – інженера з експлуатації. Певно, зарплата інженера не влаштовувала чоловіка, тож він зареєстрував разом Ігорем Романівим фірмочку ТОВ "Станіслав-ІВ" і  о, диво!  одразу отримав замовлення від рідного "ЄРЦ". Дуже зручно: пролобіював підряд – і сам для власної фірми підписуєш акти виконаних робіт, кошториси, дефектні акти… Сам замовляєш, сам виконуєш, сам себе контролюєш, ще й зарплату платять – красааа… От тільки чи може в такому випадку громада міста сподіватися якісних послуг і роботи?

МІУК ЄРЦ

Точнісінько така сама "історія успіху" у колеги Віктора по роботі та партії Василя Михайловича Скиданчука. Скиданчук – інженер з мереж КП "ЄРЦ" ("МІУК"). Минулого року працював на посаді інженера з експлуатації. А ще замутив собі наприкінці 2013-го року разом з Олександром Білоусом фірму – ТОВ "Галичина-ІВ". І вже протягом 2014-2015 років "ЄРЦ" замовляв у фірми свого ж інженера ремонтно-будівельні роботи. А той "контролював" себе і акти підписував))

МІУК ЄРЦ

А зараз ці хлопці взагалі депутатами у міськраді, секретарем якої є колега по партії й засновниця фірми- підрядника "ЄРЦ". Голосуватимуть за комунальні програми і бюджет, розроблені виконкомом, де сидять побратими по партії і бізнесу – такі ж підрядники "ЄРЦ", екс-керівник "ЄРЦ" та інші "комунальні реформатори"…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: