fbpx

Франківців залишать без майданчиків для великогабаритного сміття

Суспільство 15:10, 21.09, 2017

Мешканці Івано-Франківська вивозитимуть великогабаритне і будівельне сміття на полігон у село Рибне або на майданчики для приймання відповідних відходів на закритих територіях перевізників ТПВ.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради.

Директор департаменту комунальної, житлової політики і благоустрою Михайло Смушак доповів, що після встановлення великогабаритних контейнерів люди масово почали звозити до них великі відходи і залишати за межами контейнерів.

Згідно з проектом рішення людина матиме право вивозити великогабаритні та ремонтні відходи, у тому числі гілля, листя, дорожні змети та інші побутові відходи безпосередньо на полігон у село Рибне або на майданчики для приймання відповідних відходів на закритих територіях перевізників ТПВ.

ПрАТ “АТП-0928", розташоване на вулиці Максимовича, та ДП "Автоколона 2222", що на вулиці Степана Бандери, прийматимуть відходи від мешканців у межах норми безкоштовно (78 кг на одну особу), а понад норму – згідно з тарифом.

Член виконавчого комітету Вадим Войтик зазначив, що це не вирішить проблеми, і запропонував встановити чітки терміни, тарифи і строки вивезення великогабаритного сміття. Щоб людина могла звернутися до перевізника, якщо сама не має можливості вивезти сміття.

З врахуванням пропозиції Вадима Войтика члени виконкому підтримали проект рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: