fbpx

Франківців запрошують на відкриті тренування до Frankivsk Half Marathon'17

Стиль життя 11:47, 13.06, 2017

У вівторок, 13 червня, стартують відкриті бігові тренування в рамках підготовки до Frankivsk Half Marathon'17, який 24 вересня в Івано-Франківську проведе платформа "Тепле Місто".

Перше заняття відбудеться о 18:45 біля сцени на міському озері Івано-Франківська.

Взяти участь у відкритих бігових тренуваннях можуть усі охочі, незалежно від віку або спортивного досвіду (від новачків до досвідчених бігунів). З учасниками працюватиме досвідчений тренер, майстер спорту України Володимир Юрчук.

Відкриті тренування планують проводити в різних локаціях міста щонеділі до кінця червня, а в наступні місяці вони проходитимуть частіше. Тривалість тренувань – приблизно дві години.

Під час зустрічей говоритимуть про екіпірування, техніку бігу, особливості дихання, корисні звички тощо. Ціль – розвивати швидкість і витривалість: спеціальні вправи призначені для тренування не лише ніг, а й тіла загалом. Початківців обіцяють підготувати до обраної дистанції. Досвідченіші матимуть добру нагоду спілкуватись і тренуватись у колі однодумців.

Влітку учасники тренувань вже зможуть випробувати свої сили, адже в липні-серпні в рамках підготовки до Frankivsk Half Marathon заплановані нічний та кольоровий забіги. А вже цього місяця стартує лекторій: своїм досвідом будуть ділитись відомі тренери, спортсмени, успішні люди, в житті яких спорт посідає важливе місце. Стежте за нашими анонсами, щоб бути в курсі "бігових" подій.

Зазначимо, що охочі взяти участь у півмарафоні можуть зареєструватись, зайшовши на сайт run.if.ua та обравши відповідну для себе дистанцію. Основний маршрут – 21,097 км, інші: 5, 10 км, естафети, сімейний забіг і дитячі дистанції на 100, 500 і 1000 м, а також благодійний забіг на 2 км.

Нагадаємо, платформа "Тепле Місто" проводить півмарафон вже третій рік поспіль, у рамках програми "Гарячий спорт". Мета проекту – сприяти популяризації ідей здорового способу життя, поширювати досвід проведення спортивних заходів і формувати спільноту однодумців, пропагувати і втілювати принципи сталого розвитку міста. Frankivsk Half Marathon – один із найбільших бігових заходів Західної України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: