fbpx

Голова івано-франківської фракції "Свобода" обіцяє "не ламати списи" при прийнятті бюджету

Економіка 18:29, 15.01, 2015

Голова івано-франківської фракції "Свобода", голова бюджетної комісії Роман Онуфріїв вважає, що бюджет необхідно приймати, щоб не жити за принципом "одна дванадцята" та закрити кредиторську заборгованість за минулий рік.

Як писав КУРС, завтра Івано-Франківська міська рада планує затвердити бюджет на 2015 рік. Нагадаємо, виконком Івано-Франківської міської ради пропонує сесії затвердити бюджет з дохідною частиною 992730,794 тисяч гривень.

"Ви згадайте, як обласна рада приймала бюджет 5 січня. Ну, хто там дивився? Головна ціль цього бюджету – це жити не по "одній дванадцятій" і закрити кредиторку",  сказав Онуфріїв.

Нагадаємо, у разі, якщо бюджет не затверджено, видатки фінансуються щомісяця в обсязі однієї дванадцятої від минулорічного бюджету.

"Я не буду ламати списи по цьому документу. Виконком прийняв бюджет, тому голосуємо", – сказав голова бюджетної комісії у міськраді.

Він відзначив, що дохідна частину бюджету передбачена у "веселкових кольорах". Однак радить колегам почекати, доки буде визначена база оподаткування.

Щодо видаткової частини Роман Онуфріїв відзначає, що у прокті бюджету збережені усі виплати захищених статей на рівні минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: