fbpx

Голова облради розповів, чим займався в зоні АТО

Суспільство 10:41, 28.04, 2015

Голова Івано-Франківської обласної ради розповів, як облаштовував штабну кімнату і світлицю для добровольчої чоти "Карпатська Січ".

Як повідомляв КУРС, Василь Скрипничук провів відпустку в зоні АТО – на базі батальйону "Карпатська Січ" в Пісках та Курахіно Донецької області.

В Курахіно голова облради займався здебільшого облаштуванням побуту бійців, роботою з документами і юридичною допомогою військовослужбовцям. Зокрема, облаштував світлицю з телевізором, штабну кімнату. Організував прибирання території частини. Навіть відновив поламаний більярдний стіл. Чимало довелося попрацювати з документами і юридичною допомогою для бійців. 

За словами Скрипничука, двічі побував на передовій у Пісках з автоматом в руках. 

"Геройство не створив, хоч виконував завдання. Не питайте, чи вбивав. Теперішня війна – це війна на віддалі пострілів у півтора-два кілометри".

Голова облради продемонстрував довідку від "Карпатської Січі": його позивний у підрозділі був "Скрип". Посадовець запевнив, що статус учасника АТО виробляти для себе не буде.

1

Чота брала участь у відзначенні 95-ої річниці Холодноярськоі республіки на Черкащині – у параді добровольчих військових підрозділів.

За словами Скрипничука, сьогодні добровольча чота "Карпатська Січ" готується стати частиною ЗСУ.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: