fbpx

Голові Івано-Франківської облдержадміністрації заколядував хор журналістів

Суспільство 19:20, 22.12, 2014

У День святої Анни в облдержадміністрацію завітав хор обласної організації Національної спілки журналістів України "Медіа-нота".

Представники місцевих засобів інформації, слухачі школи журналістики осередку НСЖУ, студенти кафедри журналістики Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника заколядували голові облдержадміністрації Олегові Гончаруку та висловили побажання у віршованій формі, вітаючи з наступаючими новорічно-різдвяними святами, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

"Наш хор був створений у березні. З того часу ми вивчили двадцять українських пісень, виконуємо дві лемківські пісні, одну пісню англійською мовою, − розповіла голова обласної організації НСЖУ Вікторія Плахта. − Тішить те, що наші виконавці понад усе люблять співати, про це свідчить те, що окремі з них щоразу доїжджають до Івано-Франківська на репетиції з Надвірнянського, Коломийського, Богородчанського районів. У хорі є прекрасні голоси!"

Переконавшись у цьому, Олег Гончарук подякував виконавцям і побажав їм усього найкращого у наступному році.

"Мені стало зрозуміло, що журналісти в нашій області не лише пишуть, а й мають інші таланти, їх співом просто вражений, − сказав голова облдержадміністрації. − Це потрібно популяризувати".

Упродовж новорічно-різдвяних свят хор "Медіа-нота", керівником якого є Ольга Терешкун, продовжить колядувати у колег-журналістів, окремих департаментах та управліннях облдержадміністрації, обласному управлінні ДСНС, Прикарпатському національному університеті. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: