fbpx

Харківські волонтери приїхали до Івано-Франківська налагоджувати співпрацю з місцевими колегами

Суспільство 12:43, 06.03, 2015

Сім представників громадської організації "Станція Харків" приїхали до Івано-Франківська. "Станція Харків" займається допомогою переміщеним особам. Організація визнана однією з найдієвіших волонтерських ініціатив країни у роботі з переселенцями.

"Мета нашого візиту – познайомитись з волонтерськими організаціями Західної України, аби у подальшому спільно вирішувати проблеми з переміщеними особами. За офіційною статистикою, у Харкові зараз перебуває понад 140 тисяч переміщенців. Реальна кількість людей, які втікають від війни, може становити 300 тисяч. Харкову потрібна підтримка Франківська та Західної України у вирішенні проблем переселенців", – зазначила волонтерка, представниця "Станції Харків" Олена Винник.

Сьогодні у круглій залі обласної філармонії відбудеться прес-конференція учасників проекту "Схід і Захід разом: Харків-Франківськ". Учасники розкажуть про волонтерський рух як спосіб самопорятунку країни на прикладі діяльності організації "Станція Харків". У заході візьмуть участь місцеві волонтерські організації та громадські активісти, представники місії ОБСЄ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: