fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • Франківчанка зробила весільний сюрприз своєму австрійському нареченому – спільну фотовиставку з мандрів Норвегією

Франківчанка зробила весільний сюрприз своєму австрійському нареченому – спільну фотовиставку з мандрів Норвегією

Культура 18:54, 16.07, 2015

Іванофранківчанка Леся Данилюк зробила подарунок-сюрприз своєму нареченому з Австрії Андреасу Едлеру у вигляді виставки світлин з першої спільної подорожі до Норвегії "За полярним колом".

Леся та Андреас познайомились в інтернеті, працюючи над спільним міжнародним проектом. Поспілкувавшись деякий час, закохались один в одного. Днями святкуватимуть весілля.

За словами пари, поїздка у Норвегію була спонтанною. Вони вирішили пофотографувати північне сяйво. Його вони не застали.

"Та місцевість, куди ми їхали, відома тим, що там найкраща видимість північного сяйва взимку. Нам не пощастило з тим, що це була найтепліша зима в Норвегії за останні 30 років і взагалі не було снігу. Це був кінець грудня. Це дуже незвична погода для тієї місцевості. Ми вирішили показати цю незвичну атмосферу подекуди похмуру, подекуди сонну", – розповіла Леся.

Вони мешкали два тижні у вагончику. Більшу частину часу було темно. За словами пари, така екстремальна поїздка стала справжнім випробуванням стосунків.

"Я розуміла, куди ми їдемо, і розуміла, що ми повинні бути разом 24 години в таких умовах, що не завжди я би сама себе нормально почувала. Я думала, що це нас або дуже зблизить, або буде кінець стосунків. Це було випробування", – додала Леся.

Леся зізнається, що раніше не фотографувала ландшафти, а більше займалась весільною зйомкою. Потім трохи "охолола" до свого захоплення, яке згодом відродив Андреас.

Андреас вперше у Франківську, але тут йому заборонено фотографувати, адже тут триває активна підготовка до весілля, яке відбудеться вже цієї суботи.

Виставку можна оглянути у фортечній галереї "Бастіон" в Івано-Франківську. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: