fbpx

Івано-Франківськ виділить 300 тисяч гривень на камери відеоспостереження

Суспільство 09:40, 30.06, 2015

Із залишкових коштів міського бюджету на закупівлю та встановлення камер відеоспостереження в Івано-Франківську вирішили виділити 300 тисяч гривень.

Таке рішення прийняли на сесії міської ради. Про це повідомив сьогодні на оперативній нараді в МВК міський голова Віктор Анушкевичус.

"Щоб гроші не пропали, щоб потім не ходили і не казали, що влада щось не те зробила. 300 тисяч – на камери спостереження у тих місцях, де є певні тенденції",  зазначив Віктор Анушкевичус.

Рішення мотивоване бажанням зменшити рівень злочинності у місті. Зокрема, не зменшується кількість крадіжок комунального майна.

Так, за останній тиждень з підвалів житлових будинків викрали 10 лічильників обліку теплопостачання. Окрім цього, крадуть і кульові крани, й інше обладнання. Як правило, їх здають у пункти прийому металобрухту, які приймають усе.

"Доки ми не наведемо порядок із пунктами збору металобрухту у Франківську, толку не буде, будуть красти все, що попадає під руки, не думаючи про наслідки", – зауважив міський голова.

Він вкотре звернувся до міліції, щоб взяти під контроль пункти металобрухту, а до мешканців міста – бути пильними.

"Я звертаюсь до мешканців бути дуже пильними і як тільки побачите, що в підвалі якісь активні роботи ведуться, сповіщайте в першу чергу балансоутримувачів будинків",  звернувся Віктор Анушкевичус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: