fbpx

Комісія з генплану дозволила забудувати територію біля міського озера у Франківську

Суспільство 11:23, 13.03, 2015

Комісія з узгодження спірних питань щодо генерального плану Івано-Франківська дозволила багатоквартирну житлову забудову території міського озера зі сторони вулиць Ленкавського та Гурика.

Як повідомляв КУРС, будівельна компанія "Вамбуд" представила на комісії з узгодження спірних питань щодо генерального плану Івано-Франківська новий проект перетворення території довкола міського озера в Івано-Франківську на житловий мікрорайон. 

"У цьому проекті житлова забудова загущена, але зараз ми вирішуємо залишити там зелену зону, на яку місто не має грошей, чи дозволити зайти інвестору, який зможе облагородити цю територію. Пропоную дозволити будівництво на цій ділянці, а вже на етапі детального планування вирішити, що і скільки будувати", – запропонував комісії архітектор Володимир Кочмар.

Головний архітектор міста Володимир Гайдар запропонував комісії визначитися: хто за те, аби передбачити житлову забудову території з подальшою корекцією на етапі детального планування. 29 членів комісії проголосували "за", 4  "проти", 2 – утрималися. Рішення прийнято. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: