fbpx

Косівський проект громадського телебачення "Дримба ТВ" відзначає першу річницю

Суспільство 09:58, 26.01, 2015

У Косівському районі вже рік без жодних спонсорів та інвесторів працює проект громадського телебачення.

У мережі YouTube вже протягом року діє корисний проект – громадське телебачення Косівщини "Дримба ТВ". Команда "Дримби" – косівчани Руслан та Надія Генкалюки і Тетяна Костинюк.

За час існування проекту на відеоканалі вже з’явились 55 сюжетів про життя Косова та району, на канал підписались 150 користувачів, а загальна кількість переглядів сягнула 27 000. Можна впевнено сказати, що "Дримба ТВ" – це найкращий і найбільш якісний медійний проект в Косівському районі з часу української незалежності, пише косівський журналіст Тарас Пасимок.

Детальніше про Інтернет-телебачення розповідає журналіст, волонтер руху "Свій за Свого" та громадський активіст Тетяна Костинюк:

"Рік назад в Україні відбулася Революція Гідності, і після поїздки на Майдан народилася ідея такого проекту. Адже багато активістів з нашого краю брали участь у тих буремних подіях і хотілося зафіксувати їх для історії. Окрім того, слідкуючи за подіями у Києві та інших регіонах, ми так мало знали про те, що відбувається тут, у нас".

Назву "Дримба" для проекту обрали, бо цей народний інструмент  один із символів Гуцульщини. Мета проекту  інформувати населення про події, що відбуваються у нашому краї.

На сьогодні "Дримба ТВ" існує за кошти засновників. Для розвитку і виходу на новий рівень команді активістів потрібна підтримка  і не тільки фінансова. "Зараз плануємо розширювати команду і залучати нових людей, журналістів, операторів",  кажуть засновники проекту. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: