fbpx

Лебедине озеро у парку Івано-Франківська оновлять за мільйон

Суспільство 11:45, 25.05, 2017

Передбачені ремонт підпірної стійки довкола озера та благоустрій довколишньої території. Підряд отримала "свободівська" фірма.

КП "Центр розвитку міста та рекреації" визначив підрядника капітального ремонту підпірної стінки довкола нижнього (лебединого) озера в парку з влаштуванням благоустрою прилеглої території.

Роботи буде проводити ТОВ "Карпатська будівельна компанія" з Івано-Франківська. Вартість підряду – 1,084 млн гривень. Ремонт мають завершити до 15 липня цього року.

Раніше ця ж фірма виграла ще один тендер від КП "Центр розвитку міста та рекреації" на капітальний ремонт доріжок в міському парку – від входу з вул. Дорошенка, від площі між нижнім і середнім озером до виходу з парку навпроти коледжу фізичного виховання, а також від центральної алеї біля ресторану Ромашкан до виходу на вул. Мазепи навпроти входу на міське озеро. Термін виконання  до 30 червня. Вартість робіт  1 млн 322 тис. грн. 

Засновниками "Карпатської будівельної компанії" є два колишні депутати Тисменицької районної ради від ВО "Свобода" – Юрій Шелист та Володимир Яцишин. Юрій Шелист також володіє ПП "Тегеран", яке теж здійснює будівельні роботи. Торік фірма освоїла майже 50 млн грн на ремонт та реконструкцію бюджетних закладів освіти та охорони здоров'я області. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: